Cookies Wij gebruiken cookies om de website optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacy- en cookieverklaring.
Afbeelding: terras

Prokx Payroll Professionals partner van de Terras Top 100

8-6-2017

Wie wint, na Het Hooihuis te Roosendaal in 2016, de prijs voor het beste terras van Nederland in 2017? Prokx Payroll Professionals, onderdeel van Payroll Select groep, is partner van de Misset Horeca Terras Top 100: een ranking van de allerfijnste terrassen van Nederland. Inmiddels is de eerste ronde al voorbij en hebben 125 terrassen de selectie overleefd.
 

Ronde 1 van de verkiezing zit er al op! In deze ronde kregen 400 van de ingeschreven terrassen mystery visits. In de volgende ronde komt de vakjury bij de top 125 op bezoek. Tijdens dit bezoek wordt er gekeken naar gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering én ondernemerschap. Uit deze ronde wordt de uiteindelijke top 100 opgesteld.

 

Naast de Terras top 100 wordt er ook een top 5 samengesteld. Deze 5 horecazaken worden vervolgens nog een keer door de hoofdjury bezocht. Naast de vakjury wordt er ook nog een publieksprijs uitgereikt. Middels een speciale Facebook-app kan het publiek stemmen. Ook mee stemmen? Klik dan hier.

 

De bekendmaking van de uiteindelijke top 100 is op maandag 3 juli bij de winnaar van vorig jaar; Het Hooihuis. Dit groene terras in Roosendaal won al drie keer de publieksprijs voordat vorig jaar dan eindelijk de felbegeerde nummer 1-plek werd behaald. Het terras maakte vooral veel indruk door de ligging (het is als een oase van groen & rust vlak langs snelweg) en de vakmensen in de bediening.

Prokx, partner van de Misset Horeca Terras Top 100, richt zich binnen de payrollsector specifiek op de horeca-branche. Als een horecabedrijf gaat groeien, moet een ondernemer zich vaak ook gaan bezighouden met personeelszaken waar hij helemaal niet in gespecialiseerd of geïnteresseerd is. Door het personeelsbestand aan Prokx over te dragen, kan de ondernemer zich weer focussen op zijn eigen specialisme: horeca bedrijven. De ondernemer hoeft zich dan bijvoorbeeld niet druk te maken over wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

 

 

Deel dit artikel