De zekerheid van payroll select – onze certificeringen

Payrolling van uw personeel via Payroll Select geeft je de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld. 

Premies en loonbelasting

Payroll select verzorgt voor u de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies. Uiteraard beschikken we over een WKA verklaring van de belastingdienst om dit te bewijzen. Deze kun je bij ons opvragen via het contactformulier. 

Zekerheid van betaling

Bij payroll select werken we met een zogenaamde G-Rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Deze geblokkeerde rekening geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat u bent gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies. 

ISO 9001:2015

Payroll select is ISO gecertificeerd. Het certificaat is afgegeven voor alle werkmaatschappijen van payroll select. Het ISO certificaat vertegenwoordigt een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Met het behalen van het certificaat toont payroll select aan garant te staan voor kwaliteit en permanente kwaliteitsverbetering en in staat te zijn om producten en diensten te leveren volgens de gemaakte afspraken. ISO 9001 wordt ook wel als volgt vertaald: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

Alle certificaten zijn hieronder te downloaden