Payrolling bij
Payroll select

Als je kiest om jouw werknemers te verlonen op basis van payroll ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s. Je zorgt zelf voor de werving en selectie van het personeel en deze laat je door het payroll bedrijf verlonen. Hiermee bespaar je tijd en geld, en kun jij als ondernemer weer volledig de focus leggen op hetgeen waar jij goed in bent!

Kosten payroll
Wat kost payrolling?

Als je kiest voor een samenwerking met payroll bedrijf zitten hier natuurlijk kosten aan verbonden. Vaak gaat die via de zogenaamde omrekenfactor. Deze omrekenfactor wordt berekend over het bruto loon van de payroll werknemer.
De hoogte van dit loon stemmen jullie samen met elkaar af.

Tip: Let bij het uitkiezen van een payroll bedrijf niet alleen op de hoogte van de omrekenfactor. Bij een lage omrekenfactor komen er namelijk vaak nog extra payroll kosten bij kijken.

Neem gerust contact met ons op!

Vraag direct jouw payroll tarief op

Benieuwd naar de hoogte van jouw payroll tarief?
Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op.

De voordelen van werken met payroll select
  • In-house juridische afdeling
  • Loonstroken verstrekken
  • Doorbetalen bij ziekte
  • Premies en loonbelasting worden voor je afgedragen
  • Loonkosten voorfinancieren
Functioneringsgesprek

Payroll select

Kies voor een betrouwbare payroll partner

Als één van de grootste payroll organisaties in Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven met het verrichten van maatwerk op het gebied van payroll. Van freelancers tot aan MKB en grote organisaties: voor elke situatie hebben wij dé ideale payroll oplossing!