Nieuw!

Corona24/7

We kunnen er niet meer omheen: de gevolgen van het coronavirus. Waar we vorige maand nog amper de eerste maatregelen hadden verwerkt, raken de gevolgen van de pandemie inmiddels bijna elke sector van onze samenleving. Dit roept veel vragen op bij werkgevers en werknemers. Om antwoord op jouw vragen te krijgen moeten je verschillende websites raadplegen. Informatie uit verschillende hoeken spreken elkaar soms tegen en per slot van rekening wordt het ook nog vaak in moeilijke woorden uitgelegd. Payroll select en easyworx slaan de handen ineen en komen met een nieuw initiatief: een kennis platform voor medewerkers en werkgevers!

Up-to-date

Overzichtelijk, up-to-date en begrijpbare taal voor elke doelgroep

Op www.corona247.nl plaatsen wij alles wat je moet weten over coronamaatregelen met betrekking tot personeel en werk. Op de website maken wij onderscheid tussen payrollkrachten, uitzendkrachten, zzp’ers en werkgevers. Zo hoeft je niet te zoeken naar informatie die voor jou van toepassing is.

Onze interne coronaredactie houdt belangrijk nieuws nauwlettend in de gaten, checkt de betrouwbaarheid van de bron en vertaalt het nieuws voor vier verschillende doelgroepen in begrijpbare taal. Zo houden we werkgevers en werknemers, van zowel binnen als buiten onze organisatie, up-to-date met een overzichtelijke verzamelwebsite met input van bijvoorbeeld het RIVM, ABU, ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid (rijksoverheid), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het UWV, verschillende vakbonden en nog veel meer.

Ben je medewerker of klant van ons?
Op corona 24/7 plaatsen wij alleen algemene informatie. Heb je inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld jouw loon, contract, factuur of jouw personeelsbestand? Neem dan contact op met jouw vaste accountmanager of onze servicedesk.

Deel dit artikel