Payroll select

Payroll select is één van de grootste payrollbedrijven van Nederland. In 2002 begonnen we als één van de eersten met payrolling in Nederland. We zijn klein begonnen en hard gegroeid door pionieren, hard werken en ondernemerschap. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de flexbranche.

Wij zijn er om jou te helpen

Over ons

Bij payroll select helpen we jou als ondernemer om jouw werkgeverschap professioneel te organiseren. We nemen jou niet alleen werk uit handen met behulp van payrolling of het overnemen van jouw salarisadministratie, maar zijn ook het verlengstuk van jouw HR-afdeling.

Payroll select is gericht op de klantgroepen die we bedienen. Grootzakelijke klanten hebben andere wensen dan een horeca-ondernemer. Zo hebben wij ‘flexplein’ ontwikkeld voor onze groot zakelijke klanten, ‘easyoffice’ voor onze intermediaire klanten en easypayroll en easyjobs voor het mkb. Met onze specifieke oplossingen maken we complexe processen een stuk eenvoudiger en efficiënter. Ook biedt payroll select payrolling voor intermediairs en payrolling voor freelancers.

IK WIL

Verlonen op
payrollbasis

3 tijdelijke contracten in 3 jaar

Eigen CAO

Werving en selectie doe je zelf

IK WIL

Verlonen op
uitzendbasis

Flexibiliteit tot 4 jaar

ABU cao voor uitzendkrachten

Wij doen de werving en selectie

IK WIL

Verlonen op
freelancebasis

Sociaal vangnet

Jij kiest zelf je opdracht en tarief

Automatisch verzekerd voor WW, ZW en WIA

IK WIL

Verlonen van eigen personeel

Medewerkers zijn bij jou in dienst

Wij doen jouw salarisadministratie

Volgens de laatste wet- en regelgeving

Onderdeel van staff capital

HR-tech die voor je werkt

Staff capital is de corporate van meerdere samenwerkende merken: payroll select, easyworx, easyjobs, flexplein en RPO staffing. Ook al hebben deze merken verschillende expertises, wij hebben altijd één gezamenlijk doel: groei mogelijk maken voor iedere ondernemer. Dit doen wij door het vinden, binden en inzetten van personeel zo efficiënt mogelijk te organiseren. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich volledig focussen op hun core business.

Als groep zijn wij actief in alle sectoren. Wij werken voor grootzakelijke opdrachtgevers, het mkb en arbeidsintermediairs. Voor iedere doelgroep hebben wij gebruiksvriendelijke HR-tech oplossingen ontwikkeld op basis van platform, SAAS en ERP. Hiermee geven wij bedrijven de juiste handvaten om hun staffing goed en efficiënt te organiseren.

Testimonial