Algemeen 0575-548550|Ziek- / betermelden 0575-760009|Contact|Werken bij Payroll Select|Mijn Payroll Select
Waarom Payroll Select?
Kostenbesparende oplossingen
Service en kwaliteit
Flexibiliteit en zekerheid
 
Werkgevers >
 
Intermediairs <
 
Over Payroll Select <
 
 
Payroll Services >
Wat is payrolling?
Wanneer is payrolling interessant?
Voor mijn branche?
ABU of VPO?
Voordelen
Zekerheden >
Veel gestelde vragen
White paper 'De ins en outs van payrolling'
Contact
Freelance Services <
Interim & ZZP Services <
HR Services <
Recruitment Services <
Oplossingen
> Flex Manager: Kostenreductie, risicobeperking en procesoptimalisatie bij de inhuur van uitzendkrachten
Klantervaringen
Payroll Select is een goede sparringpartner
"Ik heb goede ervaringen met Payroll Select. Ze zijn proactief in het signaleren van bepaalde zaken en brengen mij als klant tijdig op de hoogte, bijvoorbeeld bij wetswijzigingen of aflopende contracten. Daarnaast maken wij gebruik van het Flexmanager model, dit bespaart ons een hoop tijd.
Payroll Select is een goede sparringpartner."
- Chantal Hajenius, HR Manager, PCS (Proactive Contact Support)
Voordelen
> Payrollen biedt ons de flexibiliteit die we nodig hebben
> Payroll biedt ons als werkgever vele voordelen
> Payroll Select is VPO gecertificeerd
> Payroll Select is NEN gecertificeerd
> Ziekteverzuim uitbesteden scheelt veel tijd en geld
Twitterfeed
 

Payrolling perfect geregeld

Payrolling van uw personeel via Payroll Select geeft u de zekerheid dat alles volgens de wettelijke richtlijnen wordt geregeld.

ABU en VPO lidmaatschap

Payroll Select is zowel lid van de ABU als van de VPO. Voor uw medewerkers betekent dit dat zij bij ons niet alleen profiteren van de algemeen geldende voorwaarden uit de uitstekende ABU CAO, maar ook dat wij ze tal van extra aanvullingen kunnen bieden op basis van de VPO Arbeidsvoorwaardenregeling. En voor u geldt dat, als u zaken doet met Payroll Select, u te maken heeft met een kwalitatieve partner in Payrolling.

Over de ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is - al 50 jaar - dť belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Met 400 leden vertegenwoordigt de brancheorganisatie meer dan 60 procent van de markt. Daarmee is de ABU de grootste werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche.

Meer over de ABU leest u op www.abu.nl.

Over de VPO

In 2011 heeft de VPO in samenspraak met de leden en TNO een keurmerk ontwikkeld. Het keurmerk vormt de basis voor het professionele werkgeverschap en het onderscheidende profiel van de VPO-leden. Het keurmerk is opgebouwd uit drie pijlers: financiŽle lidmaatschapscriteria, goede arbeidsvoorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening.

Meer over de VPO leest u op www.vpo.nu.

Meer over de ABU CAO en VPO arbeidsvoorwaardenregeling leest u hier!

Premies en loonbelasting

Payroll Select verzorgt voor u de betaling van loonbelasting en de afdracht van sociale verzekeringspremies. Uiteraard beschikken we over een WKA verklaring van de belastingdienst om dit te bewijzen. Deze kunt u hier downloaden.

Zekerheid van betaling

Bij Payroll Select werken we met een zogenaamde G-Rekening voor afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies. Deze geblokkeerde rekening geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat u bent gevrijwaard van uw aansprakelijkheid voor betaling van loonbelasting en sociale premies.

ISO 9001:2008

Payroll Select is ISO gecertificeerd. Het ISO certificaat vertegenwoordigd een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Met het behalen van het certificaat toont Payroll Select aan garant te staan voor kwaliteit en permanente kwaliteitsverbetering en in staat te zijn om producten en diensten te leveren volgens de gemaakte afspraken. ISO 9001 wordt ook wel als volgt vertaald: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het!

NEN 4400-1

Payroll Select is NEN 4400-1 gecertificeerd en is hiertoe opgenomen in het register van gecertificeerde ondernemingen. Bovendien voldoen wij ook aan de zogenoemde NEN PLUS certificering en mogen wij medewerkers ter beschikking stellen in de Pluimveesector en Vlees en vleeswarensector. Download hier ons certificaat!

VCU

Vanaf 5 mei 2015 is Payroll Select VCU-gecertificeerd. Dit houdt in dat VCA-gecertificeerde bedrijven met een gerust hart hun medewerkers via Payroll Select kunnen payrollen. Payroll Select toont met de VCU-certificering aan dat zij op de hoogte is van veiligheidsaspecten en zorgvuldig omgaat met de veiligheid en gezondheid van uitzend- en payrollkrachten die werken in risicovolle werkomgevingen. Met name voor bedrijven die personeel leveren aan VCA-gecertificeerde bedrijven is een VCU certificering van groot belang. Denk hierbij aan de olie- en gasindustrie, bouw, scheepsbouw en industrie.

GeÔnteresseerd?

Bel mij | Neem contact op | Online informatie aanvragen

E-mail deze pagina | Print deze pagina | Toevoegen aan favorieten
 

Diensten voor werkgevers

Diensten voor intermediairs

Over Payroll Select

+31 (0) 575 - 548550 - info@PayrollSelect.nl Copyright Payroll Select | Proclaimer | Privacy reglement | Teamviewer (Windows) | Teamviewer (Mac) | Sitemap