Verlonen van eigen personeel

Medewerkers zijn jouw kapitaal, maar door de steeds veranderende wet- en regelgeving kost de salarisadministratie veel tijd. Door de loonadministratie uit te besteden bespaar je niet alleen tijd aan het uitvoeren, maar ook aan het bijhouden van alle kennis omtrent arbeidsrecht en cao’s. De medewerkers blijven gewoon bij jou in dienst en wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes, jaaropgaven en ondersteunen op het gebied van HR.

Payroll select

De voordelen

Zowel voor kleinere als grotere bedrijven kan het uitbesteden van de loonadministratie interessant zijn. Jij als ondernemer wordt ontlast bij jouw administratieve taken, waardoor je je beter kunt focussen op je onderneming. Wat wij voor jou doen:

  • Loonstroken verstrekken
  • Salaris uitbetalen
  • Doorvoeren en bijhouden loonmutaties
  • Opstellen van loonaangiftes
  • Verstrekken van de jaaropgaven
  • Correcte afdracht van premies en belastingen
  • Alles volgens de laatste wet- en regelgeving 
  • Een vast aanspreekpunt met kennis van zaken

Meer informatie?

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jouw uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Neem gerust contact met ons op
Starten is eenvoudig

Salarisadministratie uitbesteden of toch zelf doen?

Jouw salarisadministratie uitbesteden of zelf doen; de keuze is aan jou! Het is een hele geruststelling als onze specialisten jouw salarisadministratie overnemen en zorgen voor de correcte en vlotte afhandeling. Starten is eenvoudig: lever de bedrijfs- en medewerkersgegevens aan en wij gaan voor jou aan de slag.

Werken met payroll select

Als het grootste en zelfstandige payroll bedrijf van Nederland hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van ervaren specialisten en onze effectieve, geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payrollen. Payroll is maatwerk. Met onze kennis en expertise bieden wij gerichte payrolloplossingen tegen scherpe tarieven aan. Van MKB tot freelancers en landelijk opererende organisaties: voor elke situatie hebben wij een ideale payrolloplossing. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie?

Testimonial
Alternatief

Payrollen

Het is ook mogelijk om medewerkers te verlonen op payrollbasis. Dan doe je de werving en selectie zelf én personeel mag exclusief voor jou werken. Verder heb je nog steeds geen omkijken naar de administratie: dat doen wij voor je!

Alternatief

Uitzenden

Wij bieden ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op uitzendbasis. Grootste voordelen? Op uitzendbasis mogen medewerkers tot 4 jaar flexibel voor jouw bedrijf werken en wij regelen de werving en selectie.