VERLONEN OP UITZENDBASIS

De meeste ondernemers die medewerkers verlonen op uitzendbasis, doen dat vanwege de optimale flexibiliteit. Op uitzendbasis mogen medewerkers namelijk tot 4 jaar flexibel voor jouw bedrijf werken. Extra voordeel: jij bent als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s en -plichten. Kortom, uitzenden staat voor maximale flexibiliteit en optimale ontzorging.

Uitzend factor vanaf 1.57 Complete HR ontzorging Dagelijks opzegbaar Persoonlijke accountmanager Ziekteverzuim verzekerd Compleet basis pensioen

Direct contact met met één van onze specialisten?

Payroll select

De voordelen van uitzenden

Je bent ondernemer geworden om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Dat supporten wij maar al te graag en daarom doen wij al het andere. Jij profiteert van:

  • Werkgeverschap zonder risico’s
  • Personeel is flexibel inzetbaar
  • Volledige dekking van het ziekteverzuim
  • Salarisadministratie wordt verzorgd
  • Loonstroken worden verstreken

Wij hanteren de ‘CAO voor uitzendkrachten’. Onderdeel van deze cao is dat werknemers tot 4 jaar lang flexibel mogen worden ingezet. En daar profiteer jij als ondernemer van. Medewerkers worden ingedeeld in het fasensysteem van branchevereniging NBBU, waarbij de indeling afhankelijk is van het werkverleden van de medewerker. 

Vraag jouw uitzendtarief op

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jouw uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Neem gerust contact met ons op
Verlonen op uitzendbasis

Hoe?

Uitzenden in de praktijk

Als je kiest voor het uitzendpakket dan is er een arbeidsovereenkomst tussen drie partijen: de medewerker, de opdrachtgever (jij) en de juridisch werkgever (wij). In de praktijk betekent dit dat de medewerker werkt voor jouw organisatie, maar bij ons op de loonlijst staat. De medewerker krijgt een uitzendovereenkomst aangeboden, ontvangt arbeidsvoorwaarden op basis van de uitzend-cao en mag ook bij andere opdrachtgevers aan de slag. Wij nemen het juridisch werkgeverschap over. En jij? Jij stuurt de werknemers aan op de werkvloer en de rest besteed je uit aan ons!

Werken met payroll select

Als het grootste en zelfstandigste payroll bedrijf van Nederland hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van ervaren specialisten en onze effectieve, geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payrollen. Payroll is maatwerk. Met onze kennis en expertise bieden wij gerichte payrolloplossingen tegen scherpe tarieven aan. Van MKB tot freelancers en landelijk opererende organisaties: voor elke situatie hebben wij een ideale payrolloplossing. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie?

Testimonial
Direct contact

Persoonlijk advies

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies op het gebied van verlonen? Plan direct een terugbelverzoek in via onderstaande button. Onze experts staan voor je klaar!

Alternatief

Payrollen

Verlonen op basis van een uitzendovereenkomst is niet voor elke ondernemer de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op basis van payroll. Grootste voordelen? Op payrollbasis doe je zelf de werving en selectie en de medewerker ontvangt arbeidsvoorwaarden op basis van jouw eigen cao.