Wat is verlonen op uitzendbasis?

Het werven, selecteren en plaatsen van geschikte kandidaten is soms een lastig en tijdrovend proces. Met het verlonen van medewerkers op uitzendbasis nemen wij dit proces én nog veel meer uit handen. Jij bepaalt waar en wanneer je een extra paar handen nodig hebt en schakelt ons gemakkelijk in om de rest te regelen: van het zoeken van de juiste kandidaat tot het uitbetalen van het salaris en pensioen volgens de laatste wet- en regelgeving.

Payroll select

Wat doen wij voor je?

Wij zijn het aanspreekpunt voor al jouw personeelszaken, dragen eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid en nemen alle administratieve rompslomp, werkgeversverplichtingen en risico’s bij jou uit handen. Dat betekent bijvoorbeeld een tijdige en juiste salarisbetaling en persoonlijk advies wanneer jij hebt nodig hebt.

De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) verplicht ons ook om bij het werken met een uitzendovereenkomst een rol te spelen bij het ‘bij elkaar brengen van vraag en aanbod’. De zogeheten allocatiefunctie.

Kortom: met een uitzendovereenkomst zijn alle personeelszaken voor jou en de werknemers goed geregeld.

Vraag jouw uitzendtarief op

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jouw uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Onze verantwoordelijkheden

  • Het uitbetalen van het salaris en het verstrekken van loonstroken
  • Het afdragen van premies en loonbelasting
  • Het afdragen van pensioen bij medewerkers ouder dan 21
  • Het verwerken van ziek- en betermeldingen
  • Verzuimbegeleiding
  • Volledig doorbetalen bij ziekte
  • Werven en selecteren van personeel
Voordelen

De voordelen van payroll select

In-house juridische afdeling

Wij hebben een eigen juridische afdeling. Bij juridische vraagstukken kunnen wij snel schakelen en jou van het beste advies voorzien.t.

Loonstroken verstrekken

Wij verwerken onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken en jaaropgave.

Doorbetalen bij ziekte

De medewerker wordt door ons doorbetaald, jij hoeft niets meer te betalen en kunt dus een vervanger regelen.

Premies en loonbelastingen afdragen

Wij dragen de juiste premies en loonbelastingen af volgens de laatste wet- en regelgeving. De WKA-verklaring die je op onze website vindt, dient als bewijs voor goed betaalgedrag.

Ziek- en betermeldingen verwerken

Wij rapporteren ziek- en betermeldingen, bespreken de verwachte verzuimduur en maken afspraken over het herstel. Daarnaast hebben wij een eigen verzuimafdeling met opgeleide specialisten die het welzijn van jouw medewerkers en een spoedige re-integratie centraal stellen.

Loonkosten voorfinancieren

Wij verzorgen jouw salarisadministratie en betalen correct en snel uit. Daarnaast financieren wij de loonuitbetaling voor, zodat medewerkers gegarandeerd uitbetaald krijgen. Ook wanneer klanten jou een keer (te) laat betalen.

Direct contact

Persoonlijk advies

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies op het gebied van verlonen? Plan direct een terugbelverzoek in via onderstaande button. Onze experts staan voor je klaar!

Alternatief

Payrollen

Verlonen op basis van een uitzendovereenkomst is niet voor elke ondernemer de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op basis van payroll. Grootste voordelen? Op payrollbasis doe je zelf de werving en selectie en de medewerker ontvangt arbeidsvoorwaarden op basis van jouw eigen cao.