Wat zijn de kosten van uitzenden?

Ga je voor een samenwerking met een uitzendorganisatie, dan zitten hier logischerwijs kosten aan verbonden. De kosten zijn een belangrijke afweging bij het kiezen van een aanbieder. Ben je benieuwd naar onze kosten en service omtrent uitzenden? Wij vertellen je er alles over.

Payroll select

Kosten uitzenden

Volgens de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU) is het de eerste zes maanden goedkoper om een uitzendkracht in te huren dan een medewerker onder contract aan te nemen. Duurt een project minder dan zes maanden of is het nog onzeker hoe lang je een werknemer nodig hebt? Dan is een uitzendkracht uiteindelijk wellicht een goedkopere oplossing dan het zelf aannemen van een nieuwe werknemer.

Alvast één tip: ga nooit direct voor het goedkoopste tarief, maar kijk goed welke service je ervoor krijgt. Is de omrekenfactor laag? Dan komen er waarschijnlijk nog andere kosten bij of ben je mogelijk slecht verzekerd wanneer een medewerker uitvalt, waardoor de kosten uiteindelijk veel hoger kunnen uitpakken.

Wij hebben onze eigen online tool die het vinden van personeel eenvoudig maakt. De tool helpt je met het vinden van personeel, bijvoorbeeld doordat je vacatures met één klik op je sociale mediakanalen en meerdere vacaturebanken plaatst. Zo vergroot je de kans dat je iemand vindt.

Vraag jouw uitzendtarief op

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jouw uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Eigen matchingsplatform

Het gebruik van ons platform is gratis. Je gaat pas betalen als je iemand wilt aannemen. Dan betaal je een kleine opslag per uur. Omdat wij veel geautomatiseerd doen is de opslag een stuk lager dan het gemiddelde tarief van een uitzendbureau waar nog veel met de hand wordt uitgevoerd. Wij helpen je met het vinden van de juiste medewerkers en regelen daarna alles. Van contract tot loonbetalingen en afdrachten van premies en belastingen. En doordat je alleen de gewerkte uren betaalt, zijn er geen hoge onkosten in rustige periodes. Je bepaalt zelf hoe je werkt en betaalt daardoor nooit te veel.

Voordelen

De voordelen van payroll select

In-house juridische afdeling

Wij hebben een eigen juridische afdeling. Bij juridische vraagstukken kunnen wij snel schakelen en jou van het beste advies voorzien.t.

Loonstroken verstrekken

Wij verwerken onder meer de loonmutaties en loonaangiften en verstrekken de loonstroken en jaaropgave.

Doorbetalen bij ziekte

De medewerker wordt door ons doorbetaald, jij hoeft niets meer te betalen en kunt dus een vervanger regelen.

Premies en loonbelastingen afdragen

Wij dragen de juiste premies en loonbelastingen af volgens de laatste wet- en regelgeving. De WKA-verklaring die je op onze website vindt, dient als bewijs voor goed betaalgedrag.

Ziek- en betermeldingen verwerken

Wij rapporteren ziek- en betermeldingen, bespreken de verwachte verzuimduur en maken afspraken over het herstel. Daarnaast hebben wij een eigen verzuimafdeling met opgeleide specialisten die het welzijn van jouw medewerkers en een spoedige re-integratie centraal stellen.

Loonkosten voorfinancieren

Wij verzorgen jouw salarisadministratie en betalen correct en snel uit. Daarnaast financieren wij de loonuitbetaling voor, zodat medewerkers gegarandeerd uitbetaald krijgen. Ook wanneer klanten jou een keer (te) laat betalen.

Direct contact

Persoonlijk advies

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies op het gebied van verlonen? Plan direct een terugbelverzoek in via onderstaande button. Onze experts staan voor je klaar!

Alternatief

Payrollen

Verlonen op basis van een uitzendovereenkomst is niet voor elke ondernemer de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op basis van payroll. Grootste voordelen? Op payrollbasis doe je zelf de werving en selectie en de medewerker ontvangt arbeidsvoorwaarden op basis van jouw eigen cao.