Verlonen op
payrollbasis

De meeste ondernemers die medewerkers verlonen met een payrollovereenkomst, doen dat om het juridisch werkgeverschap en de personeelsadministratie uit handen te geven. Extra voordeel: jij bent als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s en -plichten. Kortom, met payrolling werf en begeleid je zelf jouw medewerkers en de rest besteed je uit aan ons!

Payroll select

De voordelen van payrollen

Jij bent ondernemer geworden omdat je doet wat je leuk vindt en hier goed in bent. Dat supporten wij maar al te graag en daarom bieden wij een stukje ontzorging. Wat wij voor jou doen:

  • Salaris uitbetalen
  • Premies en loonbelastingen afdragen
  • Loonkosten voorfinancieren
  • Loonstroken verstrekken
  • Ziek- en betermeldingen verwerken

Ga voor payrollen en besteed de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap uit. Zo heb jij jouw hoofd én handen vrij om je bezig te houden met het ondernemen en zijn jouw weknemers helemaal tevreden!

Vraag jouw payrolltarief op

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jouw uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Neem gerust contact met ons op
Hoe?

Payrollen in de praktijk

Met payrolling zorg je ervoor dat alles goed geregeld is voor jouw medewerkers. Maar wat is payrolling nu precies? Met payrolling wordt een payrollorganisatie juridisch werkgever van jouw medewerker. Je werft en begeleidt zelf jouw medewerkers en de rest besteed je uit aan ons! Payrollmedewerkers hebben bovendien sinds 1 januari 2020 recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als jouw vaste medewerkers. Denk aan vakantiedagen, pensioenregeling, fietsplan of een eventuele 13e maand.

Werken met payroll select

Als één van de grootste payroll organisaties in Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payrollen. Van freelancers tot aan MKB en grote organisaties: voor elke situatie hebben wij een ideale payrolloplossing. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie?

Testimonial
Wat?

Wat is payroll?

Payroll is een dienst waarbij een payrollorganisatie het juridisch werkgeverschap overneemt van een onderneming. De ondernemer selecteert zelf medewerkers en vraagt payroll select om hen in dienst te nemen. Vervolgens worden zij ingeleend, net als bij uitzenden of detacheren. Als we kijken naar de letterlijke betekenis voor het woord payrolling dan betekent dit “loonlijst”. Veel mensen denken daarom bij het woord payroll meteen aan loonadministratie. Echter gaat payroll verder dan dat. De makkelijkste uitleg van payrollen is dan ook: uitzenden zonder werving.

Wat?

Wat doet een payrollorganisatie?

  • Salaris uitbetalen
  • Premies en loonbelastingen afdragen
  • Loonkosten voorfinancieren
  • Loonstroken verstrekken
  • Ziek- en betermeldingen verwerken
Wie?

Voor wie is payrollen geschikt?

Payrollen is met name geschikt voor organisaties die mensen op tijdelijke contracten in dienst heeft. Denk aan seizoenswerk als vakantiewerk of in de horeca. Veel organisaties hebben flexwerkers in dienst en vinden dat de salarisadministratie, verzuimbegeleiding en juridische vraagstukken veel tijd kosten. Met payrollen kan dit allemaal worden uitbesteed. Als werkgever blijf je verantwoordelijk over het werven en begeleiden van de werknemer, wij doen de rest. Zoals het dragen van eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Als één van de grootste payrollorganisaties van Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payroll. Van freelancers tot aan MKB en grote organisaties: voor elke situatie hebben wij dé ideale payroll oplossing.

Direct contact

Persoonlijk advies

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies op het gebied van verlonen? Bel ons direct op 0570 – 850 555 of plan een terugbelverzoek in via de button. Onze experts staan voor je klaar!

Alternatief

Uitzenden

Verlonen op basis van een payrollovereenkomst is niet voor elke ondernemer de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op uitzendbasis. Grootste voordelen? Op uitzendbasis mogen medewerkers tot 5,5 jaar flexibel voor jouw bedrijf werken en wij regelen de werving en selectie.