Payroll bij dé payroll specialist

Wanneer je jouw (toekomstige) medewerkers gaat verlonen op payrollbasis, ben jij als ondernemer vrij van werkgeversrisico’s en -plichten. Je werft en begeleidt zelf jouw medewerkers, maar geeft de personeelsadministratie uit handen.

Direct contact met één van onze specialisten?

Payroll select

De voordelen van payrollen

Het grootste voordeel van payrollen is ontzorging. Je besteedt de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap uit om jouw hoofd én handen vrij te houden. Die tijd kan je dan besteden aan het ondernemen.

En jouw werknemers merken daar niks van. Zij ontvangen nog steeds tijdig hun salaris, loonstroken en jaaropgaven. Ook de premies en loonbelastingen worden, volgens de laatste wet-en regelgeving, afgedragen. Payrollmedewerkers hebben bovendien sinds 1 januari 2020 recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als jouw vaste medewerkers. Denk aan vakantiedagen, pensioenregeling, fietsplan of een eventuele 13e maand. Wat wij voor jou doen:

  • Salaris tijdig uitbetalen
  • Premies en loonbelastingen afdragen
  • Loonkosten voorfinancieren
  • Loonstroken & jaaropgaves verstrekken
  • Ziek- en betermeldingen verwerken
  • Registratie van de gewerkte uren

Vraag jouw payrolltarief op

Laat jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact op. Liever bellen op een moment dat het jou uitkomt? Geen probleem. Maak een belafspraak door de gewenste datum en tijdsslot te kiezen.

Neem gerust contact met ons op

Werken met payroll select

Als het grootste en zelfstandigste payroll bedrijf van Nederland hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van ervaren specialisten en onze effectieve geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payrollen. Payroll is maatwerk, met onze kennis en expertise bieden wij gerichte payrolloplossingen tegen scherpe tarieven. Van MKB tot freelancers en landelijk opererende organisaties: voor elke situatie hebben wij een ideale payroll oplossing. Hoe kunnen wij jou helpen?

Meer informatie?

Wat?

Wat is payroll?

Payroll is een dienst waarbij een payroll organisatie het juridisch werkgeverschap overneemt van een onderneming. De ondernemer selecteert zelf medewerkers en vraagt Payroll Select om hen in dienst te nemen.


Wie?

Voor wie is payroll geschikt?

Payrollen is met name geschikt voor organisaties die mensen op tijdelijke contracten in dienst hebben. Denk aan seizoenswerk zoals vakantiewerk in de horeca. Veel organisaties hebben flexwerkers in dienst en vinden dat de salarisadministratie, verzuimbegeleiding en juridische vraagstukken veel tijd kosten. Met payrollen kan dit allemaal worden uitbesteedt. Als werkgever blijf je verantwoordelijk over het werven en begeleiden van de werknemer, wij doen de rest. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van eventuele risico’s bij ziekte en arbeidsongeschiktheid.

Als één van de grootste payroll organisaties van Nederland, hebben wij de afgelopen jaren flink veel kennis en ervaring opgedaan. Met een team van specialisten en onze eigen geautomatiseerde processen helpen wij dagelijks bedrijven op het gebied van payroll.

Testimonial
Direct contact

Persoonlijk advies

Op zoek naar meer informatie of persoonlijk advies op het gebied van verlonen? Plan direct een terugbelverzoek in via onderstaande button. Onze experts staan voor je klaar!

Alternatief

Uitzenden

Verlonen op basis van een payrollovereenkomst is niet voor elke ondernemer de beste oplossing. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om medewerkers te verlonen op uitzendbasis. Grootste voordelen? Op uitzendbasis mogen medewerkers tot 4 jaar flexibel voor jouw bedrijf werken en wij regelen de werving en selectie.